Overskrift

Lederskapsforståelse

Gjør det lett og trygt for deg og  hesten din, skap et godt lederskap.

Henger lasting

Dette kan gjøres på mange måter, jeg praktiserer å sende hesten inn på hengeren, noe som er sikkerhets og praktisk veldig fornuftig.

Det er en herlig følese når du tar med deg hesten bort til hengeren, åpner, sender hesten inn og lukker igjen.

Innridning

Har jobbet med å ri inn hester i snart 15år. Jeg jobber med de 5 basic`s, noe som skaper en trygg og stabil hest. Starter altid innlæring fra bakken før jeg sitter opp. Hesten får da mer forståelse og selvtillit.

Komunikasjon

Jobber med hester innenfor de fleste rideformer. Komunikasjon er noe av det viktigste for å bygge et sterkt forhold mellom menneske og hest. Sett deg inn i hvordan hesten tenker og responderer og bli en bedere kamerat for din hest, kom enda høyere på resultat listene.

Round pen arbeid

Round pen arbeid er utrolig nyttig for både hest og person. Dette er nok en av de mest naturlige måtene å jobbe hest på, her skaper man lederskaps forståelse, får komunikasjonen på plass og lærer å forstå hestens kroppsspråk. Det er enormt mye man kan bruke round pen til, dette er noe man kan jobbe med gjennom hele livet til hesten din.

Problem hester

Har også mye erfaring med adferdsproblemer hos hest. Agresive, nervøse, hester som ikke forstår eier osv.

Nyeste kommentarer

01.10 | 10:19

Det høres ut som en fin og givende jobb ja 😍🐴

01.10 | 07:57

Takk. Tyzon var en flott hest, vi gjorde utrolig mye forskjellig sammen. Nå reiser jeg rundt for å holde kurs eller privat timer. Det er en glede å hjelpe hester og folk til å finne kommunikasjonen 🤠

30.09 | 21:35

Jeg husker fortsatt Tyzon fra dere hadde en oppvisning på Dyrskuen for maange år tilbake. Dere gjorde et uutslettelig inntrykk. Utrolig vakker hest, og et veldig fint samspill mellom hest og rytter <3

03.01 | 08:37

Hei Sissel. send meg en pm. på face: Roger Sundet eller 41326662 Ring meg gjerne.

Del denne siden